WAT DOET STEDEON

Wij kopen vastgoed objecten die na renovatie als high-end eindproduct, voorzien van de hedendaagse kenmerken van duurzaamheid, beschikbaar gesteld worden aan beleggers en investeerders. Al onze objecten zijn off-market en worden niet aangeboden via reguliere online vastgoed platformen
Bent u er aan toe om uw pand(en) te verkopen, aarzel dan niet, wij doen u binnen 24 uur een bod en kunnen, indien gewenst, het eigendom binnen 4 weken overdragen bij een notaris. Indien u dat wenst voorzien wij u ook van advies omtrent vervangende huisvesting en zijn er mogelijkheden om van uw woning gebruik te blijven maken na verkoop.

FOCUSGEBIED

Wij richten ons op randstedelijk gebieden. Primair Amsterdam en Haarlem maar op aanvraag kunnen wij ook andere regio’s in overweging nemen.

RENOVATIE

Elk pand wordt door ons zelf aangekocht en gerenoveerd. De bouw kan door onze eigen bouwbedrijven worden uitgevoerd of, indien gewenst, door externe aannemers. Daarnaast begeleiden we de gehele renovatie met ons eigen bouwmanagement team. Van keuring, tekening, vergunning, bouw tot oplevering.

SAMENWERKING

Voor een grotere marktpresentatie werken wij samen met verschillende partner bedrijven: